madu heietab

Monday, February 13, 2006

madu heietab
eile käisin matkamas! 14 km umbes ,vahepeal oli muidugi 2 tunnine puhkepaus väikse kokteliga. Aga väga mõnus oli, matkasin nimelt Nõmmel, ilus pehme muinasjutuline lumi igal pool ja tagasitulles Vanakalt alla vaadates oli väga irratsionaalne- selline hajus ja udune ja sellised mustamäe tulukesed üksikute silmadena särasid vastu. soovitan soojalt matkata nõmmel ja mustamäe metsades.
aga töö ei meeldi mulle endiselt. sellest on mul siiber!!! aga kevadeni pean küll kuidagi vastu pidama ja siis teen mingi kannapöörde mingis suunas, millises küll? soome saab nüüd ka lihtsamalt, alates maist pole vaja enam tööluba. aga jälle küsimus: mida teha? ET OLEKS VAHELDUST!! ingliskeelse cv sain valmis. nüüd pean ka soomekeelse tegema. ja siis elulainetesse!!
homme sõbrapäev on, siis lähen küll kuhugi pummeldama! aga kuhu küll??gey baaridest on mul kõrini, kuigi , pean möönma, on neis lõbus ja sõbralik alati, aga , ehk amigo? seal on jälle alati hullusti palju higist rahvast , parlament mind enam ei tõmba ,aga kuhu siis, kuhu küll? ehk tuleb teistel mingeid mõtteid? loodame. oh mulle tulid kliendid. pean nendega veidi tegelema.

1 Comments:

  • At 8:56 AM , Blogger greta said...

    oi kui tore. Kirjutad nii nagu oleskid sa suuremat sorti peoloom :D

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home