madu heietab

Wednesday, February 14, 2007

noh nii, juba 3. päev ja ma ei mängi !! tunnen ennast nii hästi! nagu oleksin suitsetamise maha jätnud, niivõrd rahulolevalt tunnen ma end!!
täna oli sõbrapäev, tore siiski, kui sind meenutatakse, saatsin mõned sõnumid ka ise ja muu hulgas Jörgikesele eestikeelse lause :rõõmsat sõbrapäeva, mispeale andis temagi endast parima ja ütles kõik, mis eesti keeles suutis :head isu jne. tore!
eile vaatasin ka filmi: ema. reklaam ütles, et peaosas on viimane Bondi osatäitja ja on väärtfilm ja oli ka küllaltki. sisu oli selline, et umbes üle 60 a. tütarlapsel tekkis armusuhe oma laste sõbraga jne. aga huvitavaks tegid selle filmi erinevad nüantsid. näiteks, ütles peategelane sellise lause: jumal, anna mulle võimalus surmani elada. s.t. et seni polnud ta eriti elanuki, oli vaid teinud kõike oma mehe heaks jne. aga nüüd avanesid ta silmad, et elu on ka olemas jne. jutustada on seda keeruline, aga filmikeel oli ka väga huvitav ja muljeltavaldav
aga tore on ,et mul pole tahtmist mängida, sest nii on aega blogeerida! ja kohe tuleb meelde veel üks film, mida soovitaks kõikidele :vibu. sellist filmikeelt annab otsida, tõesti, see on unustamatu. ja meeldejääv, kõikjal on sümbolid ja sümbolid ja tugevad sümbolid ja sõnalist tekti on seal väga vähe, võiks öelda, et polegi teist nagu. jaapanlaste oma. vot nii. nüüd loen teite jutte ka!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home