madu heietab

Sunday, April 23, 2006

vaints (vaino Vahing) on oma 40 aasta jooksul või veel rohkema aja jooksul kirjutatud heietused ehk päeviku raamatuna välja andnud. kui kohutav! nagu ta ise kommenteerib, pole see mingi lihtne bloogi (Ei tea miks küll selline võrdlus) kirjutamine ja kõik on ta kirja pannud ausalt ja täpselt nagu ta sel hetkel mõelnud on. see võib neile, kes seal enda kohta kommentaare ja arvustusi näevad olla ehk ka ebamugav? või mis, aga noh see pole küll minu mure , kuigi ta luges meile mingit kursust hullumajas ja millegipärast itsiasime ta loengus päris palju ja nagu ta pärast kommenteeris, oli see teda nii vihastanud, et oli valmis kallale kargama, aga noh see selleks .aga siiski olge valvel õppurid, kuigi teie oma õppejõudude üle võite irvitada, ei või te iial teada, mida nemad teist mõtlevad! ja võib olla võiks ka mõni oma bloogist raamatu kujundada!
aga üldiselt olen veidi haige nohu jne. ja väga solvunud selles mõttes ,et elan nii tervislikke eluviise 3 korda käin basseinis jne ja niiviisi haigeks jääda väga solvav. aga ilmselt olin liiga uljas ja käisin liig paljalt mere ääres kolmapäeval, käisime nimelt paadis söömas ja ilm oli nii ilus, et kohe kiskus meretuulte kätte aga salakavalate külmade meretuulte kätte.
Aga paati ei soovita toit oli kohutavalt kallis ja mitte eriti hea maitsega. aga käisime seal koos saksa onuga, et talle näidata kaunist merevaadet, aga jutustada tahangi just temast ( sakslasest) , nimelt tema väga , ütleksin elegantsest või tundlikust suhtlemisstiilist. ega seda olegi võimalik sõnadesse valada, aga ta on mingil erilisel moel väga mõjuv, nimelt kuidas ta midagi ütleb kuidas rõhutab sõnu, kuidas otsa vaatab, kuidas ruumis paigutub ja mis veel kõige tähtsam kuidas ta seda kõike saadab õhkõrnade puudutustega, tõesti,tõesti kõik kokku jätab see väga hea mulje. kohe tore ja mõnus tunne jääb pikaks ajaks, huvitav kas ta on seda kuskil õppinud või on tal loomulik anne?

2 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home